Clinica genunchiului

INVESTIGAŢII ŞI TRATAMENTE VALIDATE DE SPECIALIŞTI

Genunchi

Ce este Clinica Genunchiului?

 

Genunchiul, ca structură anatomică, este abordat de mai multe specialități medicale, inclusiv reumatologie, ortopedie și medicină de recuperare. Deși simptomele pot fi similare, cauzele subiacente pot varia semnificativ.

În mod obișnuit, pacienții sunt consultați de un singur medic din aceste specialități, iar apoi li se prescrie un tratament specific. Noi credem că este mai benefic ca pacienții să beneficieze de experiența și expertiza mai multor specialiști atunci când este necesar.

Astfel, am dezvoltat conceptul de „Clinica Genunchiului” ca o soluție care adună sub același acoperiș specialitățile implicate în tratarea afectiunilor genunchiului.

Scopul nostru este de a oferi pacienților o abordare integrată, care să includă o listă completă a investigațiilor și procedurilor necesare, de la cele mai puțin invazive la cele mai complexe. În plus, punem la dispoziție informații despre clinici și medici specializați, astfel încât pacienții să aibă toate resursele necesare la îndemână.

Medici
null

Dr. Irina - Elena Niţă

Medic reumatolog
null

Dr. Ionut Alexandru TEODORIU

Medic ortoped

Cum funcționează Clinica Genunchiului?

 

Dacă vă confruntați cu dureri la nivelul genunchiului sau aveți deja rezultate de investigații pe care doriți să le încărcați pe pagina noastră „Clinica Genunchiului”

vă rugăm să urmați acești pași simpli:

  • Încărcarea investigațiilor

Dacă aveți rezultatele investigațiilor, vă invităm să le încărcați pe pagina dedicată. Nu vă faceți griji dacă nu aveți toate detaliile acum; veți avea ocazia să le furnizați mai târziu.

  • Descrierea simptomelor

            Pe lângă rezultatele investigațiilor, vă rugăm să furnizați o scurtă descriere a simptomelor pe care le experimentați. Unul dintre medicii noștri, vă va contacta în curând.

  • Evaluarea documentelor

            După ce avem înregistrate detaliile dvs. și rezultatele investigațiilor, medicii noștri specializați vor discuta cazul dumneavoastră. După această discuție, veți fi contactat din nou, în termen de aproximativ 24-48 de ore.

  • Raportul medical

            Veți primi un raport scris care va include toate recomandările, iar acolo unde este necesar, vă vom furniza datele de contact ale clinicilor în care se recomandă proceduri sau investigații suplimentare.

  • Fără investigații preliminare

            Dacă nu aveți investigații preliminare, în funcție de descrierea simptomelor pe care le furnizați, vă vom recomanda o serie de investigații sau proceduri pentru a clarifica diagnosticul. Aceste investigații pot include teste imagistice (RMN/CT/Ecografii) sau evaluări clinice efectuate de medicii din comisie pentru a evalua starea funcțională a genunchiului.

  • Recomandări de tratament

            Pe baza evaluării, recomandările de tratament pot varia. Acestea pot include medicamente, infiltratii, kinetoterapie și, în cazuri excepționale, intervenții chirurgicale.

Ne dorim să vă asigurăm că primiți cea mai bună îngrijire medicală și că suntem aici pentru a vă ghida pe tot parcursul procesului.

 

PREȚ Clinica Genunchiului

(evaluare caz + recomandari)

270 LEI

Întrebări frecvente

  • Ce documente medicale trebuiesc atașate?

Atașați imagistica (radiografii/ RMN/ CT/ Ecografii) și interpretările lor, analize de laborator, rapoarte scrise de la alte consultații. De asemenea, descrieți ( în caseta de text) : de cand e durerea, cât e de severă, cat de frecvent apare și alte informații pe care le considerați relevante.

Un medic va va suna pentru a va cere extra detalii.

 

  • Ce fac daca nu am niciun document medical/ nicio investigatie?

Daca aveti dureri de genunchi dar nu ati facut nicio investigatie pana acum, descrieti ( pe scurt) doar simptomele.

Un medic o sa va sune pentru a va cere detalii si apoi cazul va fi discutat in comisie

Medicul va reveni cu un telefon catre dvs cu un plan de investigatii ( si un raport scris) in aprox 24-48 de ore.

 

  • De ce as opta pentru “Clinica genunchiului “ ( pentru mine sau pentru cineva din familie)?

Pentru ca e mai usor sa ai o discutie initiala- din confortul casei – cu niste specialisti si apoi sa mergi tintit la extra investigatii si tratament.

Noi nu inlocuim tratamentele fizice sau procedurile, dar ne asiguram ca atunci cand se face o recomandare au fost luate in considerare toate celelalte optiuni de tratament (medicale si chirurgicale)

 

  • Aveti si alte intrebari?

Sunati-ne sau dati-ne un mesaj pe Whatsapp la 0721 098 575

Mentionati ca este pentru Clinica Genunchiului

Testimoniale pacienți