Clinica Articulatiilor

Solutia ta pentru o viata fara durere

DALL·E 2024-03-05 10.27.33

Bine ai venit la Clinica Articulatiilor- Unde Expertiza Întâlnește Inovația

Ai probleme cu articulatiile? Durerea și disconfortul îți limitează activitățile zilnice și calitatea vieții? Ti-e greu sa urci scarile fara durere?

 

Nu ești singur. Și nu trebuie să trăiești așa.

 

La Clinica Articulatiilor, gasim soluții personalizate și avansate pentru problemele tale.

Abordarea integrată a afecțiunilor articulare, devine tot mai recunoscută pentru beneficiile sale. În loc să se bazeze pe o singură opinie sau pe tratamente izolate, această metodă adună mai mulți specialiști care colaborează pentru a oferi un plan de tratament holistic. 

 

Care sunt beneficiile unei astfel de abordări ?

 

 1. **Înțelegere completă a afecțiunii**: Prin colaborare, specialiștii pot avea o perspectivă mai completă asupra afecțiunii, luând în considerare toate aspectele sănătății dumneavoastră.

 

 1. **Plan de tratament coerent**: Prin discuții și planificare comună, specialiștii pot crea un plan de tratament care să adreseze toate aspectele afecțiunii, evitând astfel tratamentele redundante sau contradictorii.

 

 1. **Eficiență în timp și costuri**: Având un plan de tratament integrat, puteți reduce numărul vizitelor separate la diferiți medici și potențial costurile asociate cu tratamentele repetitive sau neeficiente.

 

 1. **Mai puține șanse de erori sau omisiuni**: Comunicarea continuă între specialiști înseamnă că toate informațiile sunt actualizate și luate în considerare, ceea ce reduce șansele de erori sau omisiuni în tratament.

Dacă aveți dureri de articulații care vă limitează activitățile și este dificil să vă deplasați, este esențial să căutați o clinică sau un centru medical care adoptă o astfel de abordare integrată

Medici
null

Dr. Irina - Elena Niţă

Medic reumatolog
null

Dr. Ionut Alexandru TEODORIU

Medic ortoped

Procesul Nostru – Simplu și Eficient

 • Încărcarea investigațiilor

Dacă aveți rezultatele investigațiilor, vă invităm să le încărcați pe pagina dedicată. Nu vă faceți griji dacă nu aveți toate detaliile acum; veți avea ocazia să le furnizați mai târziu.

 • Descrierea simptomelor

            Pe lângă rezultatele investigațiilor, vă rugăm să furnizați o scurtă descriere a simptomelor pe care le experimentați. Unul dintre medicii noștri, vă va contacta în curând.

 • Evaluarea documentelor

            După ce avem înregistrate detaliile dvs. și rezultatele investigațiilor, medicii noștri specializați vor discuta cazul dumneavoastră in comisie si se vor pune de acord asipra unui parcurs clinic.

 • Discutia cu specialistul

După această discutie in comisie, veți fi contactat din nou, pentru a vi se explica pasii de urmat (în termen de aproximativ 48-72 de ore de la trimiterea documentatiei complete)

 • Raportul medical

            La finalul conversatiei cu specialistul, veți primi un raport scris care va include toate recomandările, iar acolo unde este necesar, vă vom furniza datele de contact ale clinicilor în care se recomandă proceduri sau investigații suplimentare.

 • Fără investigații preliminare

            Dacă nu aveți investigații preliminare, în funcție de descrierea simptomelor pe care le furnizați, vă vom recomanda o serie de investigații sau proceduri pentru a clarifica diagnosticul. Aceste investigații pot include teste imagistice (RMN/CT/Ecografii) sau evaluări clinice efectuate de medicii din comisie pentru a evalua starea funcțională a articulatiilor afectate.

 • Recomandări de tratament

            Pe baza evaluării, recomandările de tratament pot varia. Acestea pot include medicamente, infiltratii, kinetoterapie și, în cazuri excepționale, intervenții chirurgicale.

 

Suntem aici pentru a vă ghida pe tot parcursul procesului.

 

 Evaluare Clinica Articulatiilor

270 lei ( redus de la 540 lei)

Întrebări frecvente

 • Ce documente medicale trebuiesc atașate?

Atașați imagistica (radiografii/ RMN/ CT/ Ecografii) și interpretările lor, analize de laborator, rapoarte scrise de la alte consultații. De asemenea, descrieți ( în caseta de text) : de cand e durerea, cât e de severă, cat de frecvent apare și alte informații pe care le considerați relevante.

Un medic va va suna pentru a va cere extra detalii.

 

 • Ce fac daca nu am niciun document medical/ nicio investigatie?

Daca aveti dureri de genunchi dar nu ati facut nicio investigatie pana acum, descrieti ( pe scurt) doar simptomele.

Un medic o sa va sune pentru a va cere detalii si apoi cazul va fi discutat in comisie

Medicul va reveni cu un telefon catre dvs cu un plan de investigatii ( si un raport scris) in aprox 24-48 de ore.

 

 • De ce as opta pentru “Clinica genunchiului “ ( pentru mine sau pentru cineva din familie)?

Pentru ca e mai usor sa ai o discutie initiala- din confortul casei – cu niste specialisti si apoi sa mergi tintit la extra investigatii si tratament.

Noi nu inlocuim tratamentele fizice sau procedurile, dar ne asiguram ca atunci cand se face o recomandare au fost luate in considerare toate celelalte optiuni de tratament (medicale si chirurgicale)

 

 • Aveti si alte intrebari?

Sunati-ne sau dati-ne un mesaj pe Whatsapp la 0721 098 575

Mentionati ca este pentru Clinica Genunchiului

Ce zic pacientii tratati de noi?