Anestezie și terapie intensivă

Anestezia și terapia intensivă (ATI) este specialitatea medicală care asigură, prin mijloace farmacologice și tehnice specifice, pe de-o parte condițiile necesare pentru desfășurarea actului chirurgical, a îngrijirii perioperatorii și a altor proceduri diagnostice/terapeutice, iar pe de altă parte, suportul indispensabil pacientului critic pentru evaluarea și tratamentul disfuncțiilor/leziunilor de organ.

Ce este anestezia?

Cuvantul in sine inseamna pierderea senzatiilor. Ea produce o pierdere a senzatiei de durere sau a altor senzatii

  • Se poate administra in diverse feluri
  • Nu toate anesteziile produc pierderea constientei
  • Anesteziile pot actiona la nivelul anumitor parti din corp

Medicamentele care produc anestezia pot bloca semnalele nervoase transmise prin nervi catre creier. Odata cu trecerea efectului lor pacientul va incepe sa simta normal si poate experimente diverse grade de durere.

Medicentrum va conecteaza cu cei mai buni specialisti pe Anestezie si terapie intensiva, care va pot ajuta sa gasiti solutii la problemele dumneavoastra.

https://medicentrum.ro/medicii-nostri/anestezie-terapie-intensiva/

Pasul 1 – Alegeti specialistul Androlog dorit

Pasul 2 – Solicitati evaluare

Pasul 3 – Completati fisa de evaluare caz si nu uitati sa atasati documentele medicale pe care le detineti.

Pasul 4 – Trimiteti

Cazul ajunge la medicul dorit de dumneavoastra, acesta va citeste Fisa de evaluare caz si va vizualizeaza documentele, iar in 24 de ore maxim 48 de ore veti fi sunat de medic pentru a discuta despre caz si sa va ofere solutiile optime de tratament. La final pe mail veti primi si Scrisoare Medicala.

Echipa Medicentrum are grijă de sănătatea dumneavoastră, solicită o Evaluare Online la unul dintre specialiştii noştri pentru a primi cea mai bună îngrijire https://medicentrum.ro/medicii-nostri/

Articol scris de Raluca Manzat