Androlog – medicul, care se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și prevenirea bolilor sistemului reproductiv masculin. Andrologia se ocupă de toate criteriile de deosebire dintre bărbați și femei – caracteristici anatomice, endocrinologice, psihosexuale.

Andrologie pentru copii – secţiune a andrologiei, având caracteristice anatomice, fiziologice şi psihosexuale ale organismul băieţilor, precum şi prevenirea şi tratamentarea bolilor sistemului reproductiv masculin.

Un medic androlog tratează: Rinichi, Ureter, Vezica urinară, Uretra, Prostată, Canalul urinar, Testiculele, Penisul, Epididim.

Andrologul tratează în primul rând toate acele boli care sunt, de obicei, atribuite la „masculine”.

În competenţa sa intră:

– Sterilitatea masculină, de orice etiologie

– Disfuncţia sexuală, atât de origine fiziologică cît şi psihologică

– Patologia prostatei

– Boli cu transmitere sexuală

– Chirurgia androgenitală (restaurarea funcţiei sexuale masculine, corectarea deficiențelor vizuale și ale organelor genitale interne)

– Tulburări endocrine ale organelor genitale masculine, în special androgenodeficit (producția de hormoni în exces sau insuficienţa lor)

– Boli onco-andrologice – cancer genital masculin- “Menopauză masculină” – procesul fiziologic de îmbătrânire a bărbaţilor, care poate fi însoțit de anomalii în sistemele cardiovascular, urinar și alte.

Medicentrum va conecteaza cu cei mai buni specialisti Andrologi, care va pot ajuta sa gasiti solutii la problemele dumneavoastra.

https://medicentrum.ro/medicii-nostri/andrologie/

Pasul 1 – Alegeti specialistul Androlog dorit

Pasul 2 – Solicitati evaluare

Pasul 3 – Completati fisa de evaluare caz si nu uitati sa atasati documentele medicale pe care le detineti.

Pasul 4 – Trimiteti

Cazul ajunge la medicul dorit de dumneavoastra, acesta va citeste Fisa de Evaluare a cazului si va vizualizeaza documentele, iar in 24 de ore maxim 48 de ore veti fi sunat de medic pentru a discuta despre caz si sa va ofere solutiile optime de tratament. La final pe mail veti primi si Scrisoare Medicala.