Acest website utilizeaza cookies. Te rugam sa-ti setezi preferintele. Preferinte cookies Accepta

Întrebări frecvente

Mai jos ai câteva întrebari frecvente. Dacă ai alte întrebări, folosește formularul de contact din bara de meniu
Pot să folosesc platforma medicentrum.ro dacă nu am fost încă la medic?

Desigur. Dacă ai niște simptome care te îngrijorează, poți să ne scrii. Recomandăm să contactezi un medic de medicină internă sau un medic de familie (medicină generală). Acesta te poate îndruma apoi către specialitatea de care ai precis nevoie..

Ce trebuie să am pregătit înainte să încep completarea formularului?

Asigură-te că ai toate documentele medicale legate de acest caz scanate sau fotografiate (scrisori medicale, rețete, bilete de ieșire din spital, rapoarte de la CT/RMN). Asigură-te că ai CD-urile primite de la clinica de radiologie ( CT/ RMN).

Trebuie să răspund la toate întrebările din formular?

NU e obligatoriu, însă cu cât e mai detaliat răspunsul la întrebări, cu atât te putem sfătui mai bine..

Cum încarc documentele medicale?

Prima dată, le scanezi sau le fotografiezi. Te asiguri că pot fi citite cu ușurință (dacă tu nu poți să le citești, nici noi nu putem). Le pui pe toate într-un fișier în calculatorul tău. Apoi le încarci în caseta de încărcare documente medicale..

Cum încarc documente medicale adiționale?

În situația în care medicul îți cere mai multe documente, vei primi un email cu o listă de documente lipsă și un link unde le vei putea încărca..

Este obligatoriu să încarc documente medicale?

Dacă te afli la prima solicitare de opinie sau nu ai la dispoziție documentele medicale cerute, raportul medical va conține recomandări pentru investigații.

Cat dureaza pana primesc raportul medical?

Incercam sa trimitem toate raportele in 3 zile lucratoare din momentul in care medicul are disponibile toate informatiile necesare. Evident, in functie de complexitatea cazului, uneori poate dura mai mult.