Acest website utilizeaza cookies. Te rugam sa-ti setezi preferintele. Preferinte cookies Accepta

Dr. Gabriela Cirstescu

Geriatrie

Medic Specialist

 

Zona consultatii:

SECTOR 1, BUCURESTI

profile imageprofile image

Domenii de interes

Geriatria si Gerontologia are ca obiective îngrijirea vârstnicilor sub toate aspectele, studierea procesului de imbatranire, precum și promovarea longevității active. Medicina geriatrica nu are o definiție specifica in functie de varsta, având în vedere că imbatranirea incepe din perioada de adult. 

Medicul geriatru priveste in mod holistic pacientul , având nevoie sa cunoasca si preocupările, dorințele, viata profesionala, sociala si familiala ale pacientului.

În Geriatrie se pune accent pe starea de bine si pe lipsa dizabilitatilor care limiteaza starea de independenta fizică și psihica. Prioritatea medicului geriatru este prevenirea sindroamelor caracteristice inaintarii in varsta.

Serviciile medicale oferite servesc la evaluarea statusului functional, a memoriei, a indicatieide terapie cu Gerovital H3, pentru a oferi toate opțiunile terapeutice.

Consultatia la distanță prin diverse mijloace reprezintă o modalitate simpla de comunicare, pentru supravegherea stării pacientului si completează consultatia din cabinet sau la domiciliul pacientului.


Specializari/certificari

Sunt medic specialist Geriatrie, primar Medicina de familie, cu competențe în urgente spitalicești si managementul serviciilor de sanatate, cu o experienta clinica de aproximativ 28 ani.

Preocuparea pentru comunicarea cu pacientul a condus la apariția câtorva articole pentru pacienți.

https://www.romedic.ro/centrul-medical-panduri/articol/21807

https://www.romedic.ro/in-atentia-seniorilor-10-recomandari-pentru-o-perioada-de-izolare-cat-mai-sigura-si-placuta-0F27623

https://www.cmpanduri.ro/gerovital


Tarife evaluare prin Medicentrum:

Evaluare caz

150 lei

Control

75 lei