Acest website utilizeaza cookies. Te rugam sa-ti setezi preferintele. Preferinte cookies Accepta

Dr. Voiosu Theodor

Gastroenterologie

Medic Specialist

Asistent Universitar

Zona consultatii:

SECTOR 2, BUCURESTI

profile image

Domenii de interes

Ofer consultatii de gastroenterologie pentru afectiunile tubului digestiv (esofag, stomac, intestin subtire, colon) si glandele anexa (ficat si pancreas). Ariile mele de supraspecializare se refera la diagnosticul si tratamentul tumorilor digestive (inclusiv tratamentul lor endoscopic - biopsiere endoscopica si ecoendoscopica, polipectomie, montari de stenturi biliare si enterale)  , al bolilor inflamatorii intestinale (boala Crohn si colita ulcerativa) si al patologiei cronice de ficat (hepatita cronica si ciroza).  Efectuez proceduri de endoscopie digestiva diagnostica (gastroscopie, colonoscopie) si terapeutica (polipectomii simple si complexe, intervenii pe caile biliare - ERCP si pancreas - ecoendoscopie), precum si ecografie abdominala. 

In mod particular pot oferi consultatii de tip second-opinion (a doua parere), pentru cazuri dificile de oncologie digestiva sau boli mai rare din sfera gastroenterologiei.  

Specializari/certificari

Doctor in stiinte medicale

Competenta in endoscopie digestiva terapeutica; ecografie abdominala

Membru al Societatii Romane si Europene de Endoscopie Digestiva

Bursier al Societatii Europene de Endoscopie Digestiva (stagii de pregatire in Italia si Croatia, prin bursele ESGE 2016 si 2018)

Lector invitat in cadrul programului de master in ERCP si Ecoendoscopie la IHU Strasbourg, Franta

Tarife evaluare prin Medicentrum:

Evaluare caz

150 lei

Control

75 lei