Acest website utilizeaza cookies. Te rugam sa-ti setezi preferintele. Preferinte cookies Accepta

Dr. Claudia Cimpoeru

Gastroenterologie

 

 

Zona consultatii:

profile imageprofile image

Domenii de interes

In anul 2004 am devenit medic specialist gastroenterolog la Centrul Medical de Diagnostic Tratament Ambulator şi Medicină Preventivă (fosta Policlinică „Elias”), iar in anul 2009 am dobândit gradul profesional de medic primar.

Am competente medicale in „ecografie generala” și „endoscopie digestiva diagnostica”.

Sunt doctor in științe medicale al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din anul 2006 cu teza „Gastropatia indusă de antiinflamatoriile nonsteroidiene”, sub coordonarea științifică a domnului prof. univ. dr. Dan Olteanu.

In anul 2004 am avut o bursă la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii din Debrecen, Ungaria, iar in anul 2006 am dobândit o bursă „Advanced Fellow in Therapeutic Endoscopy” la Universitatea Catolica del Sacro Cuore din Roma oferită de Societatea Europeana de Endoscopie.

Din anul 2013 sunt investigator principal iar in această calitate am coordonat și finalizat până in prezent 10 studii clinice.

Sunt implicată in activitatea asociațiilor de pacienți unde am susținut numeroase prezentări in cadrul conferințelor naționale organizate de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România, Alianța Pacienților Cronici din România și Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România.

Specializari/certificari

Medic Primar -  Gastroenterolog

Tarife evaluare prin Medicentrum:

Evaluare caz

100 lei

Control

50 lei